Fodboldskole - Opdag glæden ved fodbold

Om Trix fodboldskole

Trix er en fodboldskole for børn, som afholdes af Be Sporty. Kurset varer 10 uger pr. sæson, og der er to sæsoner om året. Al træning foregår indendørs. Drenge og piger træner sammen. Trix er delt op i to aldersgrupper. 2-3 år og 4-6 år.

Find dit lokale Trix hold

Trix 2-3 år (med en forælder)

Her spiller de yngste børn med mor eller far.

Vi bruger plastikbolde, som er lette at træne med. Vi laver boldlege og øvelser, og oplægget tager udgangspunkt i børnenes opdagelsesglæde. Forældre og børn træner sammen hele timen.

Find hold

 

Trix 4-6 år

På timene for 4-6-åringene trener vi grunnleggende fotball. Barna bruker ordentlige fotballer. I løpet av timen trener vi på teknikk, gjør balløvelser og spiller småkamper.

Find hold

Trix’ boldfest

Om foråret afsluttes sæsonen med Trix’ boldfest, som er noget af et højdepunkt. Familien kan komme og se vores elever spille fodbold, og timen byder på lidt ud over det sædvanlige. Ved afslutningerne får alle spillere et diplom eller en medalje.

 

Tag egen bold med

Alle børn skal kunne deltage i alle øvelser. Derfor tager hvert barn sin egen bold med til træningen. Til Trix 2-3 år bruger børnene en plastikbold. Til Trix 4-6 år bruger børnene en lille fodbold. Skriv gerne barnets navn på bolden inden første time.
 

Kursusplan

Træneren følger en kursusplan, som er udarbejdet af pædagoger og idrætslærere hos Be Sporty. 

Uddannede trænere

Vores trænere har alle en baggrund inden for boldsport. De gennemfører Be Sportys træneruddannelse, inden de begynder at undervise.
 

Aldersinddeling

2-3 år: Barnet skal være fyldt 2 år, inden kurset starter. I denne aldersgruppe er det ekstra vigtigt, at barnet har den rigtige alder inden kursusstart.

4-6 år: Barnet skal fylde 4 år senest i løbet af det halvår, som sæsonen omfatter.

Find dit lokale Trix hold

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå