Danmarks børn i bevægelse

Salgsbetingelser for kurset

 

Fortrydelsesret

Du har fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra reservationsdatoen. Du skal underrette os skriftligt ved at sende en e-mail til info@besporty.dk eller på vores website her senest 14 dage efter reservationsdatoen, hvis du ønsker at udøve din ret til afbestilling. Hvis kurset påbegyndes og derefter afbestilles inden for fortrydelsesfristen, refunderes kun beløbet svarende til sæsonens resterende lektioner. Påbegyndt kursus betyder, at kurset er begyndt, og at du har optaget en plads på kurset, uanset om du er til stede eller ej.

Prøvetime med kvalitetsgaranti

Be Sporty tilbyder ”Prøvetime med kvalitetsgaranti”. Det betyder, at den første undervisningsgang er en prøvetime for vores kunder. Man kan afmelde sin plads op til 24 timer efter første lektion uden at angive nogen årsag og få den fulde deltagerafgift refunderet. 

Betingelser: Booking og betaling for deltagelse skal ske inden sæsonen starter. Afmelding skal foretages senest 24 timer efter første officielle undervisningsgang på sæsonen via e-mail til info@besporty.dk eller på vores website her. Når de første 24 timer efter sæsonens første undervisningsgang er forbi (og fortrydelsesretten er udløbet), er reservationen bindende, og ingen kursusafgift refunderes ved afbrudt kursus. Dette gælder uanset, om du har været til stede eller ej.

Bindende booking

Booking af kurset er bindende. Afbestilling er kun mulig i henhold til fortrydelsesretten og kvalitetsgaranti (se ovenfor). Hvis du ikke kommer til kursusstart eller aflyser kurset, er du forpligtet til at betale det fulde kursusgebyr. Udeblivelse efter kursusstart giver ikke ret til refusion af kursusgebyret. I tilfælde af fravær kan pladsen overdrages til en anden person. Du kan også skifte til et andet kursus, afhængigt af tilgængelighed.

Begrænset antal pladser

Der er et begrænset antal pladser på hvert hold. Vi tager forbehold for, at alle pladser på holdet kan være booket. Bekræftelse af, at eleven har fået en plads på holdet, sendes til den e-mailadresse, I har angivet. Vi tager forbehold for ændringer i lokaler og tider. 

Reserveplads

Hvis holdet er fuldt booket, kan eleven stå som reserve. Hvis der bliver en plads ledig på holdet, kontakter vi reserverne i rækkefølge via den angivne e-mailadresse. Ved tildeling af en reserveplads skal I inden for 48 timer svare på, om I vil have pladsen. Derefter går pladsen til den næste reserve i rækkefølgen.

Kursusafgift

Kursusafgiften er det samme beløb, uanset om barnet er med på kurset fra første undervisningsgang eller starter senere.

Betaling

Du kan betale for kurset med Klarna. Klarna oplyser de specifikke betalingsbetingelser. For information eller spørgsmål om din betaling, besøg venligst Klarnas hjemmeside eller kontakt deres kundeservice.

Hvis dit barn har brug for ekstra støtte

Hvis træneren i forbindelse med undervisningen oplever, at dit barn har brug for ekstra støtte, vil du som forælder blive bedt om at deltage sammen med dit barn. Hvis forælderen ikke deltager, kan eleven miste sin plads på holdet uden mulighed for refundering.

Billet til show

For Funkykidz skal der visse steder betales en billetafgift til afslutningsshowet (organiseres ikke hvert sæson). Prisen er 250 kroner for voksne og 100 kroner for børn (gratis for eleven og en voksen, men ikke for andre familiemedlemmer).

Aflyste undervisningsgange

Der er ti undervisningsgange på en sæson, og hver undervisningsgang varer 40 minutter. Hvis vi er nødt til at aflyse på grund af sygdom, problemer med lokalet eller andre uforudsete omstændigheder, får I en ekstra undervisningsgang.

Fortsætterhold

Tidligere elever tilbydes at fortsætte i klassen til næste semester. Pladsen skal bekræftes af bestilleren inden for den angivne tidsramme. Ellers mister eleven sin plads.

Forsikring

Det er forældrenes ansvar at sikre, at barnet er dækket af en ulykkesforsikring under kurset. 

Integritetspolitik

Når du godkender tilmeldingsbetingelserne, giver du samtidig dit samtykke til, at dine og dit barns (elevens) personoplysninger registreres i Be Sportys kunderegister. Formålet med registret er at kunne sende information og fakturaer til deltagerne på en effektiv måde.
Du bliver også registreret i vores system til udsendelse af nyheder via e-mail, sms og brev, som vi sender ved forskellige lejligheder og i markedsføringsøjemed.  Hvis du vil ændre dine oplysninger eller frabede dig at få information fra os fremover, kan du sende en e-mail til info@besporty.dk.

Force majeure

I tilfælde af hændelser, som ikke kunne have været forudset, og som vi som leverandør ikke er herre over, der fører til, at vores tjenester ikke kan udføres som planlagt, har vi som leverandør ikke pligt til at levere. Force majeure kan fx optræde i tilfælde af myndighedsbeslutninger, ekstreme vejrforhold, krig, optøjer, epidemi, brand, strejke, eksplosionsfare eller andre omstændigheder, som leverandøren ikke er herre over. Det gælder også, hvis vi eller en myndighed vurderer, at det er nødvendigt for din og andre deltageres sikkerhed eller sundhed. Vi har ikke pligt til at refundere deltagerafgiften eller betale erstatning eller anden kompensation, hvis en eller flere undervisningsgange aflyses eller udskydes som følge af ovennævnte omstændigheder.

Salgsbetingelser for varer og billetter

Følgende betingelser gælder for dig som kunde, når du handler hos Be Sporty ApS. Når du foretager en bestilling, accepterer du disse vilkår.

Pris
Priserne er altid inklusive moms. Ved bestilling af varer tilkommer der fragt.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres tilladelse, før du kan bestille hos os.

Fragt og levering
Ved køb af varer tilkommer der er fragtgebyr på 49 kroner for levering i Danmark.
Leveringstiden er normalt 7 arbejdsdage. Vi tager forbehold for endeligt salg.

Levering af billetter
Når du køber billetter, sendes de direkte til din specificerede e-mailadresse. Print dem ud, og tag dem med til showet.

Gavekort
Vores gavekort kan anvendes til alle kurser hos Be Sporty ApS. De kan købes i vores webbutik og sendes med posten til den adresse, som kunden angiver. På gavekortet er beløbet og gyldighedsperioden fortrykt. Gavekort har en gyldighed på to år. Kontakt vores kundeservice for at booke et kursus og betale med gavekort. Hvis du ikke bruger det fulde beløb, modtager du et nyt gavekort med det resterende beløb. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Returnering
Hvis du har brug for at returnere en vare, skal du sikre dig, at produktemballagen ikke er brudt, og at produktet er pakket, så det kan returneres forsvarligt. Fragtomkostninger for returnering står du som kunde selv for. Kontakt kundeservice på info@besporty.dk for at få mere information.

Forsinkelser ved levering
Vi gør altid vores bedste for at fuldføre bestillingen. Hvis der opstår forsinkelser i leverancen, giver vi dig besked via e-mail.

Transportansvar
Vi har ansvaret for transporten fra vores lager og hjem til dig. Ved returnering af varer er ansvaret dit.

Betaling
I vores webbutik kan der kun betales med Klarna. Be Sporty ApS gemmer ingen kortoplysninger. Klarna leverer de specifikke betalingsvilkår og -betingelser. Hvis du har oplysninger eller spørgsmål om betalingen, bedes du besøge Klarnas hjemmeside eller kontakte deres kundeservice.

Garanti
Der ydes garanti i overensstemmelse med Forbrugerloven.

Fortrydelsesret og returret i 14 dage.
I henhold til loven om fjernsalg har du som kunde ret til at ophæve købet inden for 14 dage efter modtagelse af varerne uden at angive nogen årsag. Det forudsætter dog, at produktet og dets emballage er i originalstand, dvs. ubrugt og ikke ødelagt eller beskadiget. Du må ikke bruge produktet, men du må naturligvis gerne undersøge det omhyggeligt. Hvis du ophæver et køb og returnerer produktet, refunderer vi købesummen inden for 30 dage. Som kunde er du selv ansvarlig for returfragten, når du benytter retur- og fortrydelsesretten. Se mere under overskriften Returnering.

Ingen fortrydelsesret ved køb af billetter, afbestillingsforsikring og varer med tryk
Bestemmelserne i loven om fjernsalg vedrørende ret til afbestilling gælder ikke ved køb af billetter til arrangementer, afbestillingsforsikring eller varer, som er specialfremstillet i henhold til forbrugerens anvisninger eller har et tydeligt personligt præg. Billetter, afbestillingsforsikring og produkter med personligt tryk er dermed ikke omfattet af fortrydelsesretten. Når betalingen er gennemført, er købet derfor bindende for kunden.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til info@besporty.dk indenfor rimelig tid.

Klager
Be Sporty henholder sig til klagereglerne i Forbrugerloven. Gør os opmærksom på mangler ved at sende en mail til info@besporty.dk, så snart du modtager varen. Hvis vi betragter produktet som ødelagt eller fejlbehæftet, refunderer vi købesummen samt eventuelle fragtomkostninger inden for 30 dage.

Programændringer
Arrangøren forbeholder sig retten til at foretage ændringer i showprogrammet. Købt billet refunderes kun, hvis hele arrangementet bliver aflyst. Showet gennemføres, selvom artister er nødt til at melde afbud eller af andre årsager bliver forhindret i at deltage. I disse tilfælde har kunden ret til at få refunderet 25 % af billetprisen.

Force majeure
I tilfælde af en hændelse, som vi som leverandør ikke har kontrol over, og som vi ikke kunne have forudset, der fører til, at vores tjenester ikke kan leveres som planlagt, har vi som leverandør ikke pligt til at levere. Force majeure kan for eksempel forekomme ved ekstreme vejrforhold, krig, optøjer, epidemi, brand, eksplosionsfare eller andre forhold, som leverandøren ikke kan påvirke.

Fortrolighed, sikkerhed og personoplysninger
Når du bestiller en tjeneste eller en vare hos os, udleverer du personlige oplysninger såsom navn, adresse og telefonnummer. I forbindelse med registrering og bestilling giver du dit samtykke til, at vi må gemme og behandle dine personoplysninger i vores virksomhed for at opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde. Be Sporty deler ikke dine personoplysninger med tredjepart. I henhold til databeskyttelsesforordningen har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger om dig, som vi har registreret. Hvis vi har oplysninger, som er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du kræve at få dem rettet eller slettet.

Cookies
En cookie er en tekstfil, som et website, fx www.besporty.dk, placerer på din computer. Der bliver den enten gemt i hukommelsen eller som en tekstfil. Cookies bruges til at gemme indlogningsinformation samt din indkøbskurv, når du bevæger dig rundt på vores website. Hvis din browser er indstillet til ikke at acceptere cookies, kan du ikke foretage en bestilling via vores website. Du kan nemt ændre dette under Indstillinger i din browser. Bemærk, at vi ikke anvender cookies til at gemme personoplysninger om dig.

 
Be Sporty ApS

E-post: info@besporty.dk

CVR: 43523783

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå