Danmarks børn i bevægelse

Salgsbetingelser for kurset

Begrænset antal pladser

Der er et begrænset antal pladser på hvert hold. Med forbehold for, at kursuspladser er blevet fjernet. Bekræftelsen af at barnet er blevet tilbudt plads på et hold sendes til den angivne e-mailadresse. Vi tager forbehold for ændringer i lokaler og kursustider.

Venteliste

Hvis kurset er fuldt booket, kan barnet blive skrevet op på ventelisten til et bestemt sted. Hvis der bliver en plads ledig på holdet, kontakter vi børnene på venteliste i rækkefølge via den angivne e-mailadresse. Man skal inden for 48 timer svare, om man vil have pladsen på det tildelte hold. Derefter går pladsen til den næste på listen.

Kursusafgift

Kursusafgiften er det samme beløb, uanset om barnet er med på kurset fra start eller begynder senere.

Betaling

Du kan vælge at betale for kurset med kort eller MobilePay. 

Bindende tilmelding

Din tilmelding er bindende, indtil du har afbestilt din plads i henhold til reglerne for fortrydelses- og returret.

Garanteret plads

Eksisterende elever beholder automatisk deres plads næste semester. Vi har ofte mange elever, der står på venteliste for at få en plads på kurset. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du afmelder din plads, hvis du ikke ønsker at benytte den næste semester. Hvis du ikke betaler afgiften til tiden, afmelder vi dig fra holdet, og du mister din plads på ventelisten.

Returret

Tilmelding til Be Sportys kurser er bindende. Ifølge Forbrugerloven har du dog ret til at trække dig fra aftalen uden at angive nogen årsag op til 14 dage fra bestillingsdatoen. Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret, gør det du ved at udfylde afbestillingsblanketten på vores website.

Hvis du benytter fortrydelsesretten inden for tidsfristen, betaler Be Sporty kursusafgiften tilbage senest 14 dage efter modtagelse af din anmodning om at opsige aftalen. Hvis du har påbegyndt kurset, får du kun refunderet de resterende timer.

Åbent køb

Be Sporty tilbyder muligheden for at afmelde kurset op til 5 dage efter den officielle kursusstart. Ved brug af returretten tilbagebetales kursusafgiften minus en administrationsafgift på 250 kroner. For at returretten skal gælde, skal afbestillingen foretages via afbestillingsblanketten på vores website senest 5 dage efter den officielle kursusstart. Trænerne på holdene håndterer hverken afmeldinger eller returret. Hvis eleven ikke er til stede til den første officielle time, kan returretten ikke benyttes.

Tilbagebetaling af kursusafgift betalt med kort sker til den konto, der blev benyttet på betalingstidspunktet. Al korthåndtering er krypteret (SSL) via vores PCI-certificerede sikkerhedspartner Worldline. Be Sporty ApS gemmer ingen kontooplysninger. 

Hvis dit børn har brug for særlig støtte

Hvis træneren oplever, at dit børn har brug for ekstra støtte, efterhånden som kurset skrider frem, kan du som forælder blive spurgt, om du vil deltage sammen med dit børn. Be Sportys udgangspunkt er, at barnets behov altid skal være i centrum. Hvis dit børn har brug for ekstra støtte, er du som forælder en vigtig del af dette arbejde. Sammen med en af vores teamledere lægger vi en handlingsplan, så dit børn kan blive en del af kurset så hurtigt som muligt. Så kommer du som forælder til at deltage i timerne.

Billet til show

Nogle semestre afslutter vi med et stort show, hvor eleverne viser, hvad de har lært. Billetprisen pr. besøgende er 120-250 kroner (gratis for eleven).

Sæt lektioner

Kurserne varer 10 uger. Hvis vi er nødt til at aflyse på grund af sygdom eller problemer med lokalet, tilføjer vi en ekstra time i slutningen af semestret. 

Garanteret plads

Elever, der har deltaget i et semester, har automatisk en plads på det samme hold næste semester. Man behøver ikke at tilmelde sig igen. Be Sporty ApS sender en faktura for kursusafgiften via e-mail. Hvis eleven ikke ønsker at fortsætte på kurset, skal pladsen afmeldes i henhold til de gældende regler.

Forsikring

Eleverne er ikke dækket af forsikring på kurset. Det er forældres ansvar at have en ulykkesforsikring til deres barn.

Sikkerhedspolitik

Ved at acceptere registreringsvilkårene giver du dit samtykke til, at dine og dit barns personoplysninger registreres i Be Sportys kunderegister. Registret anvendes til at sende kursusinformation og fakturaer til deltagerne.

Du bliver også registreret som modtager af nyhedsbreve, sms’er samt breve med diverse information og markedsføring. Hvis du ønsker at ændre dine oplysninger eller vil bede om information fra os, kan du sende en e-mail til info@besporty.dk.

Force majeure

I tilfælde af en hændelse, som vi som leverandør ikke har kontrol over, og som vi ikke kunne have forudset, der fører til, at vores tjenester ikke kan leveres som planlagt, har vi som leverandør ikke pligt til at levere. Force majeure kan for eksempel forekomme ved ekstreme vejrforhold, krig, optøjer, epidemi, brand, eksplosionsfare eller andre forhold, som vi ikke kan påvirke. Dette gælder også, hvis Be Sporty eller en myndighed mener, at det er nødvendigt at afbryde leverancen af hensyn til din og de øvrige deltageres sikkerhed og/eller sundhed. Vi har ikke pligt til at refundere kursusafgiften til dig eller betale erstatning eller anden kompensation i de tilfælde, hvor en eller flere kursustimer aflyses eller udsættes som følge af ovenstående ændringer.

Salgsbetingelser for varer og billetter

Følgende betingelser gælder for dig som kunde, når du handler hos Be Sporty ApS. Når du foretager en bestilling, accepterer du disse vilkår.

Pris
Priserne er altid inklusive moms. Ved bestilling af varer tilkommer der fragt.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres tilladelse, før du kan bestille hos os.

Fragt og levering
Ved køb af varer tilkommer der er fragtgebyr på 49 kroner for levering i Danmark. Der er gratis fragt ved bestilling af produkter for over 300 kroner.
Leveringstiden er normalt 7 arbejdsdage. Vi tager forbehold for endeligt salg.

Levering af billetter
Når du køber billetter, sendes de direkte til din specificerede e-mailadresse. Print dem ud, og tag dem med til showet.

Gavekort
Vores gavekort kan anvendes til alle kurser hos Be Sporty ApS. De kan købes i vores webbutik og sendes med posten til den adresse, som kunden angiver. På gavekortet er beløbet og gyldighedsperioden fortrykt. Gavekort har en gyldighed på to år. Kontakt vores kundeservice for at booke et kursus og betale med gavekort. Hvis du ikke bruger det fulde beløb, modtager du et nyt gavekort med det resterende beløb. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Returnering
Hvis du har brug for at returnere en vare, skal du sikre dig, at produktemballagen ikke er brudt, og at produktet er pakket, så det kan returneres forsvarligt. Fragtomkostninger for returnering står du som kunde selv for. Kontakt kundeservice på info@besporty.dk for at få mere information.

Forsinkelser ved levering
Vi gør altid vores bedste for at fuldføre bestillingen. Hvis der opstår forsinkelser i leverancen, giver vi dig besked via e-mail.

Transportansvar
Vi har ansvaret for transporten fra vores lager og hjem til dig. Ved returnering af varer er ansvaret dit.

Betaling
I vores netbutik kan der kun betales med kort. Du kan betale med VISA og Mastercard. Vi er omhyggelige med sikkerheden, når du indtaster betalingskortoplysninger. Al korthåndtering er krypteret (SSL) via vores PCI-certificerede sikkerhedspartner Worldline. Be Sporty ApS gemmer ingen kortoplysninger.

Garanti
Der ydes garanti i overensstemmelse med Forbrugerloven.

Fortrydelsesret og returret i 14 dage.
I henhold til loven om fjernsalg har du som kunde ret til at ophæve købet inden for 14 dage efter modtagelse af varerne uden at angive nogen årsag. Det forudsætter dog, at produktet og dets emballage er i originalstand, dvs. ubrugt og ikke ødelagt eller beskadiget. Du må ikke bruge produktet, men du må naturligvis gerne undersøge det omhyggeligt. Hvis du ophæver et køb og returnerer produktet, refunderer vi købesummen inden for 30 dage. Som kunde er du selv ansvarlig for returfragten, når du benytter retur- og fortrydelsesretten. Se mere under overskriften Returnering.

Ingen fortrydelsesret ved køb af billetter, afbestillingsforsikring og varer med tryk
Bestemmelserne i loven om fjernsalg vedrørende ret til afbestilling gælder ikke ved køb af billetter til arrangementer, afbestillingsforsikring eller varer, som er specialfremstillet i henhold til forbrugerens anvisninger eller har et tydeligt personligt præg. Billetter, afbestillingsforsikring og produkter med personligt tryk er dermed ikke omfattet af fortrydelsesretten. Når betalingen er gennemført, er købet derfor bindende for kunden.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til info@besporty.dk indenfor rimelig tid.

Klager
Be Sporty henholder sig til klagereglerne i Forbrugerloven. Gør os opmærksom på mangler ved at sende en mail til info@besporty.dk, så snart du modtager varen. Hvis vi betragter produktet som ødelagt eller fejlbehæftet, refunderer vi købesummen samt eventuelle fragtomkostninger inden for 30 dage.

Programændringer
Arrangøren forbeholder sig retten til at foretage ændringer i showprogrammet. Købt billet refunderes kun, hvis hele arrangementet bliver aflyst. Showet gennemføres, selvom artister er nødt til at melde afbud eller af andre årsager bliver forhindret i at deltage. I disse tilfælde har kunden ret til at få refunderet 25 % af billetprisen.

Force majeure
I tilfælde af en hændelse, som vi som leverandør ikke har kontrol over, og som vi ikke kunne have forudset, der fører til, at vores tjenester ikke kan leveres som planlagt, har vi som leverandør ikke pligt til at levere. Force majeure kan for eksempel forekomme ved ekstreme vejrforhold, krig, optøjer, epidemi, brand, eksplosionsfare eller andre forhold, som leverandøren ikke kan påvirke.

Fortrolighed, sikkerhed og personoplysninger
Når du bestiller en tjeneste eller en vare hos os, udleverer du personlige oplysninger såsom navn, adresse og telefonnummer. I forbindelse med registrering og bestilling giver du dit samtykke til, at vi må gemme og behandle dine personoplysninger i vores virksomhed for at opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde. Be Sporty deler ikke dine personoplysninger med tredjepart. I henhold til databeskyttelsesforordningen har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger om dig, som vi har registreret. Hvis vi har oplysninger, som er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du kræve at få dem rettet eller slettet.

Cookies
En cookie er en tekstfil, som et website, fx www.besporty.dk, placerer på din computer. Der bliver den enten gemt i hukommelsen eller som en tekstfil. Cookies bruges til at gemme indlogningsinformation samt din indkøbskurv, når du bevæger dig rundt på vores website. Hvis din browser er indstillet til ikke at acceptere cookies, kan du ikke foretage en bestilling via vores website. Du kan nemt ændre dette under Indstillinger i din browser. Bemærk, at vi ikke anvender cookies til at gemme personoplysninger om dig.

 
Be Sporty ApS

E-post: info@besporty.dk

CVR: 43523783

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå