Danmarks børn i bevægelse

stars
stars

Ordensregler

For at timen skal blive så sjov, sikker og givende som muligt, er det vigtigt, at ordensreglerne overholdes. Ordensreglerne er udarbejdet for børnenes egen skyld, og alle vores trænere arbejder ud fra dem. Alle forældre skal trygt kunne stole op, at vores kurser er sikre og af høj kvalitet.

Vores ordensregler:
•    Alle elever skal kunne deltage ud fra deres egne forudsætninger i de øvelser, vi udfører.
•    Man må ikke lege på udstyr, ribber, bænke m.m., når de ikke er i brug, eller når træneren instruerer. 
•    Alle elever skal opholde sig i gymnastiksalen hele timen. 

Hos os er alle børn lige vigtige og værdifulde. Nogle børn tilpasser sig regler hurtigere end andre. Hvis dit barn har brug for ekstra støtte for at komme ind i rutinerne, kan vi i visse tilfælde være nødt til at bede dig som forælder om hjælp. Fremgangsmåden aftaler man sammen med træneren (det er en naturlig del af vores arbejde).

 

Hvis dit barn har brug for ekstra støtte

Be Sporty arbejder ud fra den tilgang, at barnet altid er i centrum. Hvis dit barn har brug for ekstra støtte, er du som forælder en vigtig del af dette arbejde.

Hvis træneren oplever, at dit barn har brug for ekstra støtte, efterhånden som kurset skrider frem, kan du som forælder blive spurgt, om du vil deltage sammen med dit barn. 

Sammen med vores teamleder udarbejder vi således en handlingsplan, så dit barn kommer ind i kurset på den bedst mulige måde, hvor du som forælder kommer til at deltage i timerne.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå