En boble af bevægelsesglæde

Forældres deltagelse i timerne


 

2-3 år: Børn og forældre sammen

Kurserne for børn på 2-3 år er tilrettelagt sådan, at både børn og forældre er med. I deltager i aktiviteterne sammen hele timen, og tanken er, at det skal være en god oplevelse for både små og store. Som forælder deltager du aktivt i alle momenter fra start til slut. Vi anbefaler derfor, at både forældre og børn er iklædt træningstøj eller behageligt tøj, som man kan bevæge sig i.

Søskende kan desværre ikke være til stede, da du som forælder skal være fokuseret på dig og dit barn.

 

4-5 år: Indkøring – skaber tryghed for dig og dit barn

Vi benytter os af en indkøringsmetode, som skal sikre, at hvert enkelt barn oplever tryghed og glæde på kurserne. Børn er forskellige. Nogle klarer sig på egen hånd i gymnastiksalen fra første dag, mens andre er lidt længere om at tilpasse sig et nyt miljø, træneren og de andre børn.

I grupperne for børn på 4-5 år er det en fordel, hvis barnet kan klare sig selv i gymnastiksalen fra første dag. Det giver den bedste kvalitet i timerne. Vi ved dog, at det kan tage lidt længere tid for visse børn, og derfor tilpasser vi opstarten. Hvis dit barn har brug for, at du er med første gang, er det helt ok. I så fald deltager du som forælder aktivt i timen. I løbet af indkøringen deltager én forælder pr. barn, søskende kan desværre ikke deltage.

 

6-8 år: Ingen forældre i gymnastiksalen

I grupperne for børn på 6-8 år deltager forældrene ikke i gymnastiksalen.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå