Danmarks børn i bevægelse

Til forældre

 

Dejligt, at I er interesserede i Be Sportys kurser i dans, gymnastik og fodbold for børn. Vi lover at gøre vores bedste for, at dit barn skal have det sjovt, føle sig som en del af fællesskabet og få en fantastisk idrætsoplevelse!

 

Veluddannede trænere

Alle vores trænere har gennemgået en omhyggelig rekrutteringsproces. De har alle en baggrund inden for dans, gymnastik eller boldsport. Det vigtigste hos Be Sporty er, at vi deler værdierne glæde, oplevelse og fællesskab. Vores trænere har gennemført Be Sportys træneruddannelse. Det har de, fordi vi vil have kvalitet og tryghed i alle led.

 

Oplevelsesbaseret pædagogik

Lige siden starten i 2003 har Be Sportys pædagogik handlet om oplevelser og bevægelsesglæde. Når vi planlægger kursusindhold, baserer vi det på, hvad børnene synes er sjovt! Indholdet i træningen er tilpasset børnenes alder, og hver sæson har et nyt tema. Kursusplanen indeholder varierede øvelser og er tilpasset børnenes motoriske udvikling

 

Piger og drenge i samme gruppe

Når man er mellem 2 og 8 år, er det sjovt at være både piger og drenge til træningen. Vi ser kun fordele ved blandede grupper!

 

Ikke elite 

Vores børn skal have lov til at opleve glæden ved idræt og dans ud fra deres egne forudsætninger. Derfor baserer vi vores virksomhed på, at alle skal kunne deltage – uanset baggrund. Vi ønsker, at alle vores elever lige fra starten skal føle, at de kan følge med. Der sørges for, at børnene føler sig godt tilpas og tør at deltage og udvikle sig. På Be Sportys kurser skal børnene have mulighed for at opleve, hvor sjovt og spændende dans, gymnastik og fodbold er!

100 % forældrevenligt

Når du som forælder vælger et kursus til dit barn, skal du kun sørge for, at dit barn møder op – resten tager vi os af. 

Vi kalder det 100 % forældrevenligt!

Book hold

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå