Danmarks børn i bevægelse

stars
stars

 

Be Sporty-Trainer til børn i idræt eller dans


Træd ind i vores blå boble 
Vi ønsker at være ugens højdepunkt for alle børn. Vi skaber boblende følelser og fremtryller latter med vores måde at lede på.

Be Sporty har arrangeret idræt- og dansetræninger for børn siden 2003. Vi tilbyder træninger mange forskellige steder i København. Tag med os på vores succesfulde eventyr, der også strækker sig til Sverige og Norge.

En hel generation er vokset op med Be Sporty, og flere af os har selv været Be Sporty-børn. Vi er nu over 600 trainers i tre lande, som ønsker, at alle børn skal opdage, hvor sjovt det er at bevæge sig.

Hos Be Sporty får du

  • Op til 177 kr. pr. træning
  • Mulighed for at skærpe dine lederevner
  • Festligt samvær i vores community
  • Et ægte glædes boost hver uge!

Bliv en del af @besportylife
Vi kalder os selv Sportys. Tjek Instagram for at følge livet i den blå boble.

En Sporty er en person, der sprudler af glæde og positiv energi, en magnet, som børn ser op til. Vi har masser af hjertevarme og er dem, man kan stole på. Du vil hurtigt mærke, at du bliver en del af et særligt og unikt community.

  • Du har et stærkt drive og lyst til at arbejde med børn
  • Du har erfaring med idræt eller dans
  • Du kan arbejde i mindst et akademisk år (2 semestre) 10 uger/semester

Omfang: Arbejdet finder sted i løbet af efterårs- og forårssemestret, og vi har et færdigt træningsindhold. Hvert semester indeholder 10 træningsuger, og det næste semester starter i september 2024. Du arbejder 2-10 timer/uge.

Eksempler på tidligere meriterende arbejdsområder: arbejde i børnehave, fritidshjem, forlystelsespark, uddannelse inden for pædagogik, idræt eller dans, eller en baggrund som gymnastiktræner, fodboldtræner, danselærer, babysitter eller gruppetræningsinstruktør.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå