Afbestil tidligere registreret hold | Be Sporty

Jeg vil afbestille

Vilkår for afbestilling

Bindende tilmelding

Din tilmelding er bindende, indtil du har afbestilt din plads i henhold til reglerne for fortrydelses- og returret.

Pladsgaranti

Eksisterende elever beholder automatisk deres plads næste sæson. Vi har ofte mange elever, der står i kø til en plads, og vi sætter derfor stor pris på, at du giver os besked, så snart du ved, at du ikke ønsker at beholde din plads næste sæson. Hvis kursusafgiften ikke bliver betalt til tiden, mister du din plads på holdet.

Fortrydelsesret

En tilmelding til Be Sportys hold er bindende. Ifølge Forbrugerloven har du dog ret til at trække dig fra aftalen uden at angive nogen årsag optil 14 dage fra bestillingsdatoen. Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret, gør det du ved at udfylde afbestillingsblanketten på vores hjemmeside.

Hvis du benytter fortrydelsesretten inden for tidsfristen, betaler Be Sporty kursusafgiften tilbage senest 14 dage efter modtagelse af din anmodning om at opsige aftalen. Hvis du har påbegyndt kurset, får du kun refunderet de resterende timer.

Åbent køb

Be Sporty tilbyder, ud over hvad loven kræver, mulighed for at afbryde kurset op til 5 dage efter den officielle holdstart. Ved brug af returretten tilbagebetales det indbetalte beløb minus et administrationsgebyr på 250 kroner. For at returretten skal gælde, skal afbestillingen foretages via afbestillingsblanketten på vores hjemmeside senest 5 dage efter den officielle kursusstart. Trænere kan ikke hjælpe dig med at gøre brug af returretten. Hvis eleven ikke er til stede ved den første officielle time, kan returretten ikke benyttes.

Tilbagebetaling af kursusafgift betalt med kort sker til den konto, der blev benyttet på betalingstidspunktet. Al korthåndtering er krypteret (SSL) via vores PCI-certificerede sikkerhedspartner Worldline. Be Sporty ApS gemmer ingen kontooplysninger. Tilbagebetaling af kursusafgift betalt med faktura foretages, når vi har modtaget gyldige bankoplysninger.

Ordre


Elev

Center, lokale og klasse

Forælder


Årsag?Bemærk, at alle felter mærket med (*) er obligatoriske!

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå