Danmarks sjoveste danseskole for børn

stars
stars

Det her er Funkykidz

Funkykidz er Danmarks sjoveste danseskole for børn. Her kan alle danskere på 2-7 år slå sig løs til rigtig god dansemusik.
Flere af numrene findes på Be Sporty Hitz De er helt perfekte at slå sig løs til derhjemme mellem lektionerne.

Danseglæde siden 2003

Funkykidz har eksisteret i Sverige i mere end 20 år. I dag findes vores populære danseskole i flere lande i Europa. Danseskolen blev grundlagt af Martina Engdegård, som er uddannet idræts- og folkeskolelærer ved Gøteborgs Universitet. Du kan læse mere om vores historie her.

Danselektioner med kvalitet og glæde

Funkykidz-timen er forhåndskoreograferet for at sikre høj kvalitet i hele landet. Der er en gennemarbejdet undervisningsplan for hvert kursus med en pædagogisk bagtanke for hver time, og vi krydrer altid vores koreografier med rekvisitter, som gør timerne endnu sjovere.

Vi tilbyder altid vores elever en prøvetime med kvalitetsgaranti. Læs mere her.

Danselærere med talent og hjertet på rette sted

Vi, der arbejder med børnene, er inspiratorer med hjertet på rette sted. Vi har stort fokus på tryghed og sikkerhed og brænder for at sprede danseglæde til alle børn. Alle dansetrainere har gennemført en solid grunduddannelse og deltager løbende i videreuddannelse.

Danseshow

På sæsonens tiende tilfælde inviterer vi familien med som publikum til en danseforestilling i salen med medaljeuddeling og besøg af vores gode maskot, Funky! Læs mere her.


Funkykidz 2-3 år

Slå dig løs og hav det sjovt sammen med mor eller far!

Vi har det sjovt sammen til inspirerende musik! Dette er et kursus for børn på 2-3 år.

Funkykidz 2-3 år består af lektioner på 40 minutter med dans og bevægelse for de helt små sammen med mor eller far.

Vi starter med samling og danser til både traditionel børnemusik og blandet pop. Ønsket er at give børnene en god oplevelse, og vi bruger derfor ofte rekvisitter i dansene. Vi leger meget, og der er ingen præstationskrav. Når musikken sættes på, bevæger kroppen sig automatisk. Mor eller far danser med hele timen.

Hver sæson afsluttes med en mindre opvisning i dansesalen, hvor børnene viser, hvad de har lært.

Find hold

 

Funkykidz 4-5 år

Alle kan danse!

Dette er et kursus for børn på 4-5 år. Her er der plads til alle med masser af energi i kroppen. Vi lover, at der er god musik og masser af sjov hver gang. Vores vision er, at alle kan danse, og at alle er stjerner.

Find hold

 

Funkykidz 6-7 år

Her er alle stjerner!

Dette er et kursus for børn på 6-7 år. Vi har det sjovt sammen til den nyeste musik og med de sjoveste koreografier. Vi henter inspiration fra streetdance og showdans og sørger for at gøre dansetimen til ugens højdepunkt.

Find hold

 

Aldersinddeling

2-3 år: Barnet skal være fyldt 2 år, inden kurset starter. I denne aldersgruppe er det ekstra vigtigt, at barnet har den rigtige alder inden kursusstart

4-5 år: Barnet skal fylde 4 år i løbet af det år, som sæsonen omfatter.

6-7 år: Barnet skal fylde 6 år i løbet af det år, som sæsonen omfatter.

 

Hjerteligt velkommen til Funkykidz!

Find dit lokale Funkykidz hold

 
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå