Danmarks sjoveste danseskole for børn

Om Funkykidz

Funkykidz er danseglæde for børn, hvor alle dansere fra 2 til 7 år kan slå sig løs til fængende musik og koreografier. Alle kurser varer 10 uger.

Funkykidz er baseret på værdierne om bevægelsesglæde, at alle skal have en plads i gruppen, og at der er fokus på børnenes oplevelser.

For at sikre en høj kvalitet på alle kurser er Funkykidz-timerne koreograferet på forhånd. Der er en pædagogisk tanke bag hver time, og vi krydrer altid koreografierne med sjove rekvisitter, som giver endnu større danseglæde.

Flere af de sange, vi danser til, kaldes for Be Sporty Hitz og er specialkomponerede til Funkykidz. Musikken får man adgang til på vores website, så man kan slå sig løs og danse derhjemme efter timerne.

Vores trænere er dygtige og inspirerende dansere med hjertet på rette sted. De har stort fokus på tryghed og sikkerhed og brænder for at sprede danseglæde.

Håber, at vi har vækket din nysgerrighed!

Finn ditt Funkykidz lokale

 

Funkykidz 2-3 år

Slå dig løs og hav det sjovt sammen med mor eller far!

Vi har det sjovt sammen til inspirerende musik! Dette er et kursus for børn på 2-3 år.

Funkykidz 2-3 år består af lektioner på 40 minutter med dans og bevægelse for de helt små sammen med mor eller far.

Vi starter med samling og danser til både traditionel børnemusik og blandet pop. Ønsket er at give børnene en god oplevelse, og vi bruger derfor ofte rekvisitter i dansene. Vi leger meget, og der er ingen præstationskrav. Når musikken sættes på, bevæger kroppen sig automatisk. Mor eller far danser med hele timen.

Hver sæson afsluttes med en mindre opvisning i dansesalen, hvor børnene viser, hvad de har lært.

Find hold

 

Funkykidz 4-5 år

Alle kan danse!

Dette er et kursus for børn på 4-5 år. Her er der plads til alle med masser af energi i kroppen. Vi lover, at der er god musik og masser af sjov hver gang. Vores vision er, at alle kan danse, og at alle er stjerner.

Find hold

 

Funkykidz 6-7 år

Her er alle stjerner!

Dette er et kursus for børn på 6-7 år. Vi har det sjovt sammen til den nyeste musik og med de sjoveste koreografier. Vi henter inspiration fra streetdance og showdans og sørger for at gøre dansetimen til ugens højdepunkt.

Find hold

 

Aldersinddeling

2-3 år: Barnet skal være fyldt 2 år, inden kurset starter. I denne aldersgruppe er det ekstra vigtigt, at barnet har den rigtige alder inden kursusstart

4-5 år: Barnet skal fylde 4 år senest i løbet af det halvår, som sæsonen omfatter.

6-7 år: Barnet skal fylde 6 år senest i løbet af det halvår, som sæsonen omfatter.

 

Funkykidz Fest

Som afslutning på forårssæsonen fejrer vi med "Funkykidz fest" i dansesalen. Det er den tiende og sidste gang på kurset, og her viser vores dansere, hvad de har lært. Som publikum får du lov til at overvære en stor del af timen, og til sidst viser vores dansere deres showdans. Der er uddeling af diplom/medalje og andre overraskelser. Der kan blive trangt i dansesalen på afslutningen, og derfor må hvert barn højst have 2 medfølgende gæster.

Hjerteligt velkommen til Funkykidz!

Find dit lokale Funkykidz hold

 
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå