Sjov med gymnastik!

stars
stars

Det her er Flipkidz


Børnegymnastik, når det er aller sjovest!

I Flipkidz får alle små krudtugler grundlæggende gymnastiktræning med fokus på bevægelsesglæde. Gymnastiksalen forvandles til et stort eventyr, og vores dygtige gymnastiktrainere sørger for, at gymnastikken bliver ugens højdepunkt for lige netop dit barn.

Finn ditt Flipkidz lokale
 

Gymnastiktræning med kvalitet og glæde

Flipkidz-timerne er udviklet til at sikre en høj kvalitet. Der er en gennemarbejdet undervisningsplan for hvert kursus med en pædagogisk bagtanke for hver time, og vi krydrer altid vores øvelser og forhindringsbaner med rekvisitter, som gør timerne endnu sjovere. Vi tilbyder altid vores elever en prøvetime med kvalitetsgaranti. Læs mere her.

Mål og udvikling for dit barn

Dit barn udvikler teknikker og færdigheder, når vi træner sammen. Vores mål med træningen er, at dit barn skal kunne følgende teknikker: 

2-3 år
Krabbegang 
Bjørnegang 
Rulle som en træstamme 
Begynde på kolbøtter

4-5 år  
Rulle som en træstamme 
Kolbøtte på fladt underlag 
Hoppe med armene ind til siden
Bygge tag (grundlaget til at stå på hænder)

6-8
Kolbøtte
Kolbøtte op til stående
Broen
Bygge tag (grundlaget til at stå på hænder)
Vejrmøller
Hoppe med armene ind til siden

 

Katten Flip kommer på besøg

Katten Flip er vores maskot, som kommer på besøg en eller to gange pr. sæson. Så er det tid til krammere og masser af sjov og ballade.
 

Gymnastikafslutning

Foråret afsluttes med en sprudlende gymnastikopvisning i salen. Katten Flip kommer på besøg, og hele familien får lov til at opleve en gymnastikopvisning, som bliver et minde for livet.
 

Trainere med talent og hjertet på rette sted

Vores gymnastiktrainere er dygtige og inspirerende idrætsudøvere med hjertet på rette sted. De har stort fokus på tryghed og sikkerhed og brænder for at sprede bevægelsesglæde. Vi, der arbejder med børnene, har gennemført en solid grunduddannelse og deltager løbende i videreuddannelse.
 

Bevægelsesglæde siden 2003

Flipkidz arrangeres af Be Sporty, der har arrangeret kurser i Sverige i over 20 år. I dag findes vores populære kurser i flere lande i Europa. Flipkidz blev grundlagt af Martina Engdegård, som er uddannet idræts og folkeskolelærer ved Gøteborgs Universitet. Du kan læse mere om vores historie her
 

Flipkidz 2-3 år

Her laver børnene gymnastik sammen med en forælder. Som forælder deltager du aktivt i hele timen. Her er der fokus på opdagelsesglæden. Børnene lærer at føle sig hjemme i en gymnastiksal og lærer de forskellige redskaber at kende på en sjov måde. Vi leger os til forskellige grundlæggende færdigheder som at holde balancen, hoppe og rulle. Og så er der naturligvis rig mulighed for at lege og fjolle.

 

Hjerteligt velkommen!

Find dit lokale Flipkidz hold

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå